Haal meer omzet uit jouw online marketing

Wij nemen je stap voor stap bij de hand

ik wil gratis advies

Ons doel?

Jouw online marketing op rails brengen zonder offline uit het oog te verliezen. De meeste Belgen starten hun zoektocht op internet  alvorens een aankoop te doen. Je hebt er dus alle belang bij online aanwezig te zijn. Instappen op de sneltrein van de digitale wereld als KMO, VZW of zelfstandige is niet meer eenvoudig, een online visitekaartje is vandaag niet meer voldoende. Wij nemen je bij de hand.

Hoe werken we?

Samen met u bepalen we doel, strategie en welke middelen we hiervoor inzetten: zoekmachineoptimalisatie, online advertenties, video, sociale media, e-commerce, e-mail… Zowel voor totaalpakketten: advies, strategie, uitvoering en beheer als voor korte interventies kan je bij ons terecht.

Voor wie?

Ons doelpubliek zijn KMO’s, VZW’s en zelfstandigen die proactief zijn en willen investeren in online en economische groei. Marketing is een partnerschap net als een teamsport, voetbal speel je ook niet alleen daarom is openheid en een goede samenwerking een must om resultaten te boeken.

De initiatiefnemers

Erwin Van Pottelberge
Erwin Van Pottelberge
Erwin, medeoprichter van Media-Vision Belgium, was al van kinds af gepassioneerd door het beeld, volgde diverse opleidingen binnen het domein: grafische vormgeving, beeld/geluid/montage en animatie. Een groot deel van zijn carrière bracht hij door in de internationale animatiewereld. Voor video, animaties en explainervideo, illustraties, commerciële en educatieve strips, …is hij degene die je verder zal helpen en adviseren binnen MVB.
Cindy Van Droogenbroek
Cindy Van Droogenbroek
Cindy, medeoprichter van Media-Vision Belgium, heeft een grote passie voor internet, tech en marketing. In een snel veranderende digitale wereld zorgt haar onverzadigbare honger naar kennis ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en strategieën. Meestal zal ze ook de eerste contactpersoon zijn binnen MVB om een gepast advies te geven aan nieuwe klanten.

Tijd voor actie

 

Wil jij online groeien? Wij staan in ieder geval klaar om je te helpen.
Heb je een vraag, een idee, advies nodig, …?
Vul onderstaand formulier in of bel ons op het nummer 0477 136 095 en
laat ons de koppen eens bij elkaar steken.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 ja neen
Ik wil een gratis adviesgesprek
 ja neen