Bel ons vandaag nog op +32 477 136 095|info@media-vision.be

Geautomatiseerde emails

Gratis geautomatiseerde emails

Mail newsletter provider Mailchimp biedt nu aan zijn gebruikers gratis toegang tot zijn reeds bestaande marketing automatisatie tools. Voorheen was de automatisatie feature betalend. Mailchimp wil hiermee vooral zelfstandigen en kleine bedrijven helpen bij hun groei. Deze krachtige marketingtools zijn vaak enkel beschikbaar voor bedrijven met grote budgetten.

Mailchimp stelde zelf al een lijstje samen met veelgebruikte automatisaties zoals een welkomstbericht voor nieuwe inschrijvingen op een nieuwsbrief, een remindermail voor klanten die de webshop verlaten zonder hun bestelling af te handelen, …

De automatisatietools zijn nu al voor ieder lid beschikbaar maar daarnaast maakt Mailchimp het ook makkelijker voor de gebruiker om een campagne op te zetten dat op maat gesneden is voor jou en jouw klant. Ze helpen je om voor ieder doel dat je voor ogen hebt of ieder fase binnen het verkoopsproces de juiste mail te bepalen. Deze functie wordt in de loop van de week voor iedere gebruiker uitgerold.

Onze berichten bestaan uit informatie, nieuws en praktische tips zonder de intentie om steeds volledig te zijn. Onze berichten vloeien vaak voort uit vragen en ervaringen die we hebben met onze klanten. Dus heb jij  nog vragen, aanvullingen, opmerkingen of ervaringen en je wil deze met ons delen mail ons.

2018-07-16T10:52:17+00:003 mei, 2017|Categories: emailmarketing, marketing, overzicht|