Haal meer omzet uit jouw online marketing

Wij nemen je stap voor stap bij de hand

ik wil gratis advies

Succesvolle advertentiecampagnes voor KMO’S

Doelgericht online adverteren voor kleine bedrijven

Hoeveel kost publiciteit en advertenties jou jaarlijks? Weet je of het bij het juiste publiek terecht komt? … Met online adverteren is dat verleden tijd. Je bepaalt precies waar, wanneer en aan wie de advertenties getoond worden op basis van zoekwoorden, interesses van het doelpubliek, leeftijd, regio … Online adverteren is zeker voor een klein bedrijf een goede investering. Het is laagdrempelig en budgetvriendelijk.

Bij online adverteren draait het niet om het aantal folders die de deur uitgaan maar over de kwaliteit van de advertenties, de manier waarop je ze opzet en naar wie je ze richt. Enkel op deze manier komt de advertentie bij jouw potentiële klant terecht komt en kan je meer omzet draaien.

Voordelen online adverteren

  • lage instapkosten
  • goedkoper dan in kranten en tijdschriften
  • perfect te richten naar jouw doelpubliek
  • flexibel, constante opvolging en bijsturing
  • perfect meetbare resultaten
ik wil advies over online adverteren

Adverteren op sociale media – Social ads

Iedereen is op één of ander sociale media platform aanwezig. Hoogstwaarschijnlijk zet jij ook sociale media in bij jouw online marketing. Als we ons op sociale media begeven laten we sporen na. Deze informatie die we hebben van onze potentiële klanten kunnen we handig inzetten bij onze advertenties op sociale media. Je kan op zowat ieder sociaal mediakanaal adverteren.

Adverteren op Facebook

Dit is onwaarschijnlijk de bekendste advertentiemanier via sociale media.  Je kan zelf bepalen wie jouw advertentie ziet. Je kan jouw advertenties richten op interesses, leeftijd, locatie, functie, … van de gebruikers. Zo komt de advertentie steeds bij het juiste doelpubliek terecht.

Adverteren op Twitter

Als je op Twitter adverteert heb je 3 advertentiemogelijkheden. Je kan streven naar meer volgers, een tweet of een  #hashtag in de kijker plaatsen. Deze laatste kan interessant zijn als je je wil focussen op branding of naamsbekendheid. Deze komt dan bij de trends terecht.

Adverteren op LinkedIn

Zitten je klanten vooral in de B2B sector dan kan je overwegen om te  adverteren via LinkedIn.

Adverteren op Instagram

Wanneer je sterke visuele beelden hebt, kunnen we ook adverteren op Instagram. Instagram is in handen van Facebook en werkt dus op hetzelfde principe van de Facebookadvertenties.

Adverteren op Youtube

Je hebt een leuke video of productpresentatie? Dan is het adverteren op Youtube zeker de moeite waard.

Op basis van de doelen en doelpubliek zoeken we naar het beste platform om de advertenties in te zetten.

Zoekmachine Adverteren

Naast social media adverteren is zoekmachine adverteren nog altijd een succesformule. De zoekmachineadvertenties zijn de advertenties die je bijvoorbeeld in Google bovenaan terugvindt. De advertenties worden getriggerd op basis van zoekwoorden. Naast het instellen van de zoekwoorden kan je net zoals bij social advertising jouw doelpubliek goed afbakenen. Op dit moment bieden wij enkel Google AdWords advertenties aan.

Display advertenties

Displayadvertenties kan je wat vergelijken met de ouderwetse advertenties die je in kranten ziet. Displayadvertenties zijn banners of tekstadvertenties die op websites komen te staan die jouw doelpubliek bezoekt.

vraag gratis advies

online adverteren

online adverteren = efficiënt en kostenbesparend

Online advertentiecampagne opzetten

Zoals bij al onze andere services is het ook bij online adverteren van belang een goede strategie te hebben. Wij gaan steeds uit van de doelstellingen en doelpubliek, op basis van deze gegevens maken we een plan en kiezen het juiste platform. Wij zetten de campagne volledig op: oplijsten van zoekwoorden, opmaken van advertenties en ander online materiaal, … online zetten van de advertenties, analyses en optimalisaties.

Tijd voor actie

Wil jij online groeien met adverteren? Wij staan in ieder geval klaar om je te helpen.
Heb je een vraag, een idee, advies nodig, …?
Vul onderstaand formulier in of bel ons op het nummer 0477 136 095
en
laat ons de koppen eens bij elkaar steken.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 ja neen
Ik wil een gratis adviesgesprek
 ja neen