Haal meer omzet uit jouw online marketing

Wij nemen je stap voor stap bij de hand

ik wil gratis advies

Online video en videomarketing voor kleine bedrijven

Video is een fantastische manier om direct te communiceren met klanten, werknemers, prospects, … Ze zijn zeer doeltreffend en veruit de sterkste marketingtool van het moment. De tijd dat video enkel weggelegd is voor grote bedrijven met veel centen is voorbij. De opkomst van online video en webvideo, zorgt ervoor dat video voor iedereen toegankelijk is. Ook jij als kleine ondernemer, consultant of zelfstandige kan er nu gebruik van maken. Het is de ideale manier om op korte tijd en met een overzienbaar budget een groot aantal klanten te bereiken.

Verhoog jouw plaats in de zoekresultaten met online video

Naast een sterk communciatiemiddel zijn webfilms ook ideaal om in de organische zoekresultaten te stijgen. Een heleboel bedrijven pompen massa’s geld in SEO maar nog veel te weinig bedrijven gebruiken hiervoor video. Video’s zijn innovatief en kostenbesparend om hoger te scoren in Google.

Video versterkt naams- en merkbekendheid

Online video is ook de uitgelezen tool om jouw naamsbekendheid te versterken. Een professionele video over jouw bedrijf zorgt ervoor dat je jouw product, dienst, talent en professionalisme kan tonen aan potentiële klanten. Op die manier onderscheid je jezelf van concurrenten en dit kan de bepalende factor zijn om iemand over de streep te halen.

Denk er aan, klanten onthouden je vooral met video?

van wat we zien 20%
van wat we horen 30%
van wat we horen en zien 70%
vraag gratis advies
online video en marketing

Vertel jouw verhaal, zeg het met video

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij weten hoeveel werk en hoe stressy het kan zijn om jouw eigen bedrijf te leiden. We staan dan ook klaar om je te helpen met jouw videoproject. Vanuit een intakegesprek maken wij een plan met doelen en acties. Ons team zorgt er dan in no time voor dat je een professionele en betaalbare video hebt die je kan gebruiken online en offline. Ook bij het inzetten op de verschillende kanalen kan je op onze hulp rekenen.

Tijd voor actie

Wil jij online groeien met video? Wij staan in ieder geval klaar om je te helpen.
Heb je een vraag, een idee, advies nodig, …?
Vul onderstaand formulier in of bel ons op het nummer 0477 136 095 en
laat ons de koppen eens bij elkaar steken.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 ja neen
Ik wil een gratis adviesgesprek
 ja neen