Haal meer omzet uit jouw online marketing

Wij nemen je stap voor stap bij de hand

ik wil gratis advies

Starten met een plan

website-plannen

Een vaag idee maar nog geen concrete structuur voor jouw website of webshop? Geen nood, wij starten steeds met het maken van een plan. We bespreken jouw doelen,  doelpubliek, de gewenste resultaten, … Vanuit onze expertise en jouw input zetten we dit om in een visueel, gestructureerd en strategisch plan.

Gebruiksvriendelijke, efficiënte website of online shop

Wij zetten het plan om in een budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle website of -shop. Onze websites zijn allemaal responsive. Zowel op desktop, laptop, tablet of smartphone zal jouw website makkelijk toegankelijk zijn zodanig dat de bezoekers genieten van een optimale gebruikerservaring.

Daarnaast maken we je ook wegwijs in het CMS (content management system) op die manier kan je makkelijk content aanpassen en toevoegen aan jouw website

responsive website laten maken

Zorg dat je gezien wordt

scoren met jouw website

Wij adviseren of coachen je bij het optimaliseren van de website met als doel: hoger scoren in zoekmachines. Want een website is één ding, gezien worden en opvallen is iets anders. Zelf kan je al heel wat doen aan zoekmachineoptimalisatie, wij zetten je graag op weg met tips en tricks.

Wil je je focussen op jouw hoofdtaak dan kunnen wij dit voor jou uit handen nemen, maar vergeet niet dat input van jou steeds belangrijk is want jij bent de expert in jouw vakgebied en content is nog altijd king in webland.

Tijd voor actie

Wil jij online groeien met een goede, responsive website? Wij staan in ieder geval klaar om je te helpen.
Heb je een vraag, een idee, advies nodig, …?
Vul onderstaand formulier in of bel ons op het nummer 0477 136 095
en laat ons de koppen eens bij elkaar steken.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 ja neen
Ik wil een gratis adviesgesprek
 ja neen