Haal meer omzet uit jouw online marketing

Wij nemen je stap voor stap bij de hand

ik wil gratis advies

Sociale Media Consulting

Soms heb je als ondernemer wat hulp nodig om te starten of een extra push om alles weer op rails te krijgen.  Wij helpen je om sociale media zo effectief mogelijk in te zetten met als doel resultaten boeken. Onze consultancy sessies zijn op maat van jouw bedrijf. Aan het einde van de sessies ken je de techniek, heb je de strategie en een contentplan die je kan omzetten in acties. Sommige ondernemers willen advies over één platform, anderen willen een uitgebreid inzicht over hoe ze voordeel kunnen halen uit verschillende platforms, welke techniek ze hier voor moeten gebruiken en welke strategie moet ingezet worden. Wij bieden zowel sessies per uur als packages per dag aan.

Sociale Media
Beheer

Jij bent ervan overtuigd dat je op sociale media moet aanwezig zijn? Inderdaad, dat vinden wij ook. Je weet dat het het de ideale plaats is om aan klantenrelaties te werken. Maar … waar haal je die tijd vandaan? Je hebt immers jouw handen al vol met jouw core business en de evolutie van sociale media gaat snel. Wel ook hier kunnen we jou helpen. Wij beheren voor jou jouw sociale media. We bepalen strategie, platformen en inhouden en nemen het sociale media beheer van jou over. De ideale manier om  de boot niet te missen en je toch ten volle te kunnen concentreren op jouw hoofdtaak.

Sociale Media
Infosessies

Je wil als bedrijf of vereniging algemene info of een specifieke training rond één bepaald onderwerp? Wij bieden je graag één of meerdere sessies aan op maat van jullie wensen.

contacteer ons

De meest gebruikte kanalen door onze klanten

Met 5,5 miljoen Facebook gebruikers waarvan 4,3 miljoen dagelijks inlogt in België is Facebook “the place to be” voor merken, bedrijven en personen. De populariteit ligt vooral in de makkelijkheid waarbij je nieuws kan delen en is daarnaast een ideaal platform voor klantensupport.
Twitter is een ideaal platform om je als bedrijf of als persoon een gezicht te geven. Je kan hier echt laten zien wat je waard bent. Ook kan je via Twitter actief op zoek gaan naar klanten. Daarnaast is het de ideale manier om klanten support aan te bieden. Twitter heeft in België zo een 1 miljoen gebruikers waarvan 40% dagelijks het sociaal netwerk platform bezoeken.
LinkedIn gebruik je om professioneel te netwerken. Je kan hier netwerken met oude bekenden, huidige relaties en nieuwe contacten. Je kan naast een privéprofiel ook een bedrijfspagina aanmaken. Een ideaal platform om je te profileren als expert binnen jouw vakgebied.In belgië zijn er 2,550 miljoen accounts.
Online video is inmiddels niet meer weg te denken als marketinginstrument. Video geeft jouw bedrijf een gezicht. Bovendien is video het ideale sociale kanaal voor visueel ingestelde mensen en verhoogt het de betrokkenheid van jouw klanten. Wist je dat er per dag in België meer dan een miljoen actieve Youtube bezoekers zijn?
Ook Pinterest zit bij ons in de lift. Dat het kanaal vooral bij vrouwen in trek is, klopt. Nog vaak gaan de onderwerpen over eten, mode en knutselen. Maar met de komst van de businesspagina’s komt hier een kentering in. En is het voor sommige bedrijven zeker een tijdsinvestering waard.
Instagram is een makkelijk te gebruiken app voor wie graag foto’s en video maakt met zijn smartphone en op die manier wil werken aan zijn naams- en merkbekendheid. De gebruikers van Instagram in België blijven stijgen over het juiste aantal gebruikers binnen België zijn er voorlopig geen gegevens

Klaar voor actie?

Wij stellen ons zeer flexibel op, wij werken op basis van jouw doelen en wensen. Wil je gewoon advies of coaching over hoe je sociale media inzet en hoe je de platforms moet gebruiken? Dat kan! Maar we kunnen even goed het totaal pakket van sociale media uit jouw handen nemen en het beheer ons opnemen. Alles hangt af van jouw know how, de tijd die je hebt, … ?

Een vraag, een idee, advies nodig, …? Vul onderstaand formulier in en laat ons de koppen eens bij elkaar steken.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 ja neen
Ik wil een gratis adviesgesprek
 ja neen